Over ons

Op 22 april 2005 gingen de deuren van onze dierenspeciaalzaak in de Rijnstraat 83, Amsterdam open. Toen nog onder de naam: Faunaland Amsterdam. Al snel kwamen wij er achter dat dit niet iets was wat bij ons pasten en zijn we  per 1 april 2009 overgegaan naar de naam 4pets. Ja u leest het goed en dit was geen 1 april grap.

In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in voeding en verzorging voor huisdieren. Met namen honden, katten en knaagdieren behoren tot de meest voorkomende doelgroepen.  Wij hebben voor deze huisdieren een ruim assortiment voeding en snacks, verzorgingsmiddelen en speeltjes tevens bieden wij een wisselend en trendy assortiment, met veel luxe leerwerken voor honden en in de winter een grote collectie hondenjasjes.

Maar we bieden u meer we hebben ook een ruime keuze in katten halsbanden en speeltjes.
Mochten wij toch niet hebben wat u zoekt, schroom dan niet het te vragen. Wij doen ons uiterst best om het desbetreffende product te vinden en eventueel voor u te bestellen.

Een paar keer per jaar is er bij ons in de winkel een dierenarts. De ene keer is het een soort gratis inloopspreekuur, u kunt dan allerlei vragen stellen aan de dierenarts. De andere keer is het een gratis gebitscontrole. Ook organiseren wij één a twee keer per jaar een konijnenenting of komt de dierenarts uw hond/kat chippen, dit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Uiteraard wordt het ruim van te voren aangegeven in onze winkel en op deze site wanneer er een dierenarts komt.